Verstopte afvoer


Afvoer verstopt?

Een verstopte afvoer is enorm vervelend. Of het nou een WC of een Wasmachine is, het is nooit een leuke taak om een afvoer te ontstoppen. Meestal is een verstopte afvoer ook zo erg dat het in uw dagelijks leven zal hinderen. Er zijn daarbij ook veel verschillende afvoeren die verstopt kunnen raken. Maar hoe kunt u dit oplossen?


Hoe weet ik of de afvoer verstopt is?

Bij de verstopping van een afvoer zijn er duidelijke tekens om te weten dat het aan de afvoer ligt. Bijvoorbeeld bij een gootsteen of toilet zal u meteen merken dat het water niet meer goed wegspoelt of dat bij het doortrekken van uw toilet, het water in de gootsteen laat borrelen. Bij dit soort gevallen is het duidelijk dat de afvoer verstopt zit en dat u een professioneel in moet schakelen. Bij dit soort gevallen ligt het voornamelijk aan het riool. Een verstopte riolering onder uw huis is vrijwel onmogelijk om zelf op te lossen, vandaar het advies om ons bij ontstoppen.nl in te schakelen.


Hoe maak ik een afspraak?

Een afspraak maken gaat erg gemakkelijk bij ons. Op onze website kunt u gemakkelijk een contactformulier invullen en een afspraak maken met onze ontstoppers. Heeft u zo snel mogelijk hulp nodig bij de verstopping? Dan kunt u ons ook telefonisch bereiken op: 085-2505217.


Hoeveel gaat het kosten?

Bij ontstoppen.nl zal u altijd weten hoeveel de ontstopping zal kosten. Wij werken namelijk met vaste tarieven. Dit houdt in dat ongeacht de tijd en de verbruikte materialen, er altijd een vaste prijs staat voor u om te betalen. Geen verassingen dus.