ontstoppen

Heeft u hulp nodig bij ontstoppen? Dan staat het team van ontstoppen.nl altijd voor u klaar! Herkent u problemen bij gebruik van de afvoer zoals:

Slecht wegstromend water Toiletpapier spoelt niet door Stank uit de afvoer

Dan is de kans groot dat er sprake is van een afvoer verstopping. Om dit zo snel mogelijk op te lossen én om grotere problemen of hoge kosten te voorkomen, is het aan te raden om contact met ons op te nemen over de mogelijkheden. Een verstopping in de afvoer is vaak een geleidelijk proces wat ontstaat door het ophopen van etens- zeep en vetresten in de afvoerbuis. Uiteindelijk zal deze ophoping ertoe leiden dat de afvoerbuis verstopt raakt en het afvalwater slecht weg kan stromen. Ook kunnen problemen aan de afvoer ontstaan door een verouderd leidingstelsel dat de toenemende hoeveelheid afvalwater niet kan verwerken. Wat de oorzaak ook is, onze professionele loodgieters lossen het voor u op. Wij hebben geavanceerde apparatuur tot onze beschikking waarmee wij ieder probleem in uw afvoer kunnen traceren en u altijd een gepaste op lossing kunnen bieden om uw afvoer te ontstoppen.

camera inspectie

Met behulp van de camera inspectie voert Ontstoppen.nl onderhoud aan uw riool uit. Vooraf vindt er eerst een grondige reiniging plaats. Met een rioolcamera controleren we de leidingen op lekkages, scheuren of boomwortels. Hiervoor is geen sloop- en graafwerk benodigd. De loodgieter voert een camera door de riolering heen om de knelpunten in kaart te brengen. Dit doet hij door middel van een duwkabel. Na de rioolinspectie ontvangt u een vrijblijvende offerte van ons. Vervolgens helpen wij u van uw probleem af.

Images

Heeft u last van een ernstige onstopping?

Probeer een verstopping niet zelf te repareren, bel ons en wij zorgen direct voor een correcte oplossing, als uw gootsteen, wc, doucheputje of afvoer verstopt is neem dan zo snel mogelijk contact met ons op en bel ons!