Overig


Ergens anders last van?

Heeft u last van een verstopping waarvan u niet zeker bent wat voor soort verstopping het is?

Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op zodat wij kunnen identificeren wat het probleem is, en het voor een vast bedrag gemakkelijk en snel voor u kunnen oplossen.

Om met ons contact op te nemen kunt u op de website het contact formulier in vullen, of u kunt telefonisch contact met ons opnemen via: 085-2505217.


Toch liever zelf proberen?

Wij zouden adviseren om toch even telefonisch contact met ons op te nemen, maar als u dat toch liever niet doet kan dat ook.


Wat is er verstopt?

Als eerst is het natuurlijk essentieel om te weten waar het fout gaat. Is er bijvoorbeeld een wc die niet goed doorspoelt? Of is er een doucheputje die niet meer doorloopt. Zodra u weet wat er verstopt is kunt u op onze website meteen kijken wat er nodig is om de verstopping zelf tegen te gaan.


Staat het niet op onze website?

Als u een verstopping heeft kunnen vinden die niet op onze website staat? Meld dit dan zo snel mogelijk, zodat wij het zo snel mogelijk op onze website kunnen zetten en u verder kunnen helpen. Om dit te melden adviseren wij om het contactformulier in te vullen op onze website. Is het dringend en heeft u snel hulp nodig? Neem dan telefonisch contact met ons op via: 085-2505217.


En wij zullen er voor zorgen dat u probleem snel en simpel wordt opgelost.

​​​​​​​